Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A měli bychom vůbec sbírat informace o porozvodových tahanicích v cizích rodinách?  A pokud ano, neměli bychom se ptát všech z rodiny? V tomto příběhu jde o spor mezi interpretacemi mámy, tohoto pána, táty, možná nové partnerky... Rozvod je vždy blbý a  v tomto případě se z nějakého důvodu jednoznačně pokazil vztah mezi synem a tátou. Nevíme, z jakého, ale faktem je, že tady soudy jen rozhodly o životě syna s jedním biologickým rodičem...  Pak nebránily tomu, aby žil s druhým biologickým rodičem, když to u jednoho z rodičů nefungovalo.

Další problémy a zákony s tímto příběhem pak už nesouvisí. Ale je fakt, že debata o obecném nastavení věcí je vždy lepší než takovéto příběhy, kdy je slyšen jen někdo... a teď nemám na mysli, že neznáme verzi úřadů, ale my neznáme ani verzi jiných lidí z té rodiny a ta je přece stejně důležitá.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den,

dobře, oprostěme se od tohoto příběhu, kdy stát zasahoval do vztahu rodič X děti kvůli rozvodu.

Co tyhle příběhy, kde byla milující fungující rodina (nebo i matka/otec samoživitel - tedy žádný rozvod), kterou pak max. jednání státu (sociálky...) rozvrátilo, jako např. rodinu Michalákovou? (tam matka vysloveně dostala rozvod jako "doporučení", jestli chce děti zpět).

http://www.stopbarnevernet.com/stories/maxine---slovenskohttp://www.stopbarnevernet.com/stories/mansur-mahashev---ruskohttp://www.stopbarnevernet.com/stories/sagarika-chakraborty---indie

+ http://www.stopbarnevernet.com/stories/halil-kiris---turkeyhttp://www.stopbarnevernet.com/stories/bratri-hernehultovi---svedskohttp://www.stopbarnevernet.com/stories/may-jensen---norwayhttp://www.stopbarnevernet.com/stories/al-shereifi-abdul---iraqhttp://www.stopbarnevernet.com/stories/julia---lithuaniahttp://www.stopbarnevernet.com/siv-inger-moberg

... a na mnoha dalších ještě pracujeme.

J.

0 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3038x
Holka ze vsi.