Diskuse

Evropa X Afrika

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Samozřejmě že vejde. Za pár desetiletí a v případě, že mladé ženy zasvětí svůj život zábavě, práci, sexu bez závazků a penězům. Pokud nebudete rodit děti, tak nás přistěhovalci jednou převálcují. Tak slečno, nebo mladá paní - alespoň dva kousky by to chtělo, nic neodkládat, žádné citové náhražky (psiska), ale vlastní děti.:-)

0 0
možnosti
Foto

Mladá paní čeká ve třiceti 3. Dítě a stará se manželovi jeste o 4. :)

PS: psa mame taky.

0 0
možnosti

"Naštvané matky, naštvaní otcové..." Tohle mě vždy spolehlivě pobaví. Na co jste prosím vás naštvaní? Na tu "záplavu" uprchlíků? Kolik jste jich naživo viděli? Naživo, ne v televizi.

Spíš tipuji, že jste naštvaní a frustrovaní ze svých zaprděných živůtků a nutně potřebujete společného nepřítele. Lidé jako vy jsou skvělou hmotou pro novodobé populistické vůdce typu Konvičky, Okamury a spol. Rv

4 13
možnosti

Nesmysl. Já prostě žádné "uprchlíky" (uvozovky jsou záměrné) osobně vidět nechci. Nezajímají mě a necítím se povinována zajímat se o ně (já jsem jim koneckonců také zcela ukradená). Taky jsem osobně neviděla žádného nacistu, a přesto mi je nacismus odporný. Nepotřebuji ke svému názoru p. Okamuru (jehož od počátků jeho snah o politickou dráhu vnímám jako obyčejného populistu) ani p. Konvičku (jehož jsem zpočátku, to uznávám, považovala za celkem rozumného, ale jenž se nyní také ukazuje jako člověk ženoucí věci do extrémů). Své názory si totiž utvářím samostatně, nepotřebuji, aby mi je někdo předžvýkával.

11 1
možnosti

Tak toto se Vám opravdu povedlo, myslím to bez ironie. A už pár dní mi hlodá v hlavě takový "poťouchlý" nápad: fajn, ať se sem ti Afričané nastěhují klidně všichni; Afrika, jako potenciálně superúrodný kontinent, se tím uvolní pro nás, Evropany; budeme mít sklizeň až třikrát ročně, nebudeme muset investovat do topení apod. Jasně, myslíim to nadneseně, není to reálné. Ale myslím, že kdyby se takový scénář přece jen uskutečnil, zase bychom byli "ti zlí", co chudákům Afričanům sebrali jejich zem....

9 0
možnosti

Asi jsem nechápavej, ale co tím chtěla autorka blogu sdělit?

Samozřejmě, že se Afrika do Evropy nevejde. Ona se snad chce do Evropy vejít?

Nejvíce obyvatel mají tyto africké státy: Nigerie 149 mil., Egypt 83 mil., Etiopie 85 mil., Kongo 69 mil., JAR 49 mil., Tanzanie 41 mil., Keňa 39 mil., Maroko 35 mil., Alžírsko 34 mil., Uganda 32 mil.

Ani jeden z těchto nejlidnatějších států není zdrojem běženců do Evropy. K nám utíkají imigranti z Libye ( 6 mil.), Eritrei (5 mil.). Teda ze zemí, kde je obyvatel minimum.

2 8
možnosti
Foto

Dobrý den,

neberte to tak vážně, je to prostě nadsázka ve stylu: "buďme všichni v klidu, oni se sem fakt nevejdou.". :)

2 1
možnosti
Foto

Nějak vám ypadl fakt, že většina Afriky do Evropy nechce,

Pokud by do Evropy většina Afričanů chtěla bylo by jich tu násobně víc než je

2 13
možnosti

Byl bych vaším tvrzením utěšen, ale říkám si, že čluny nepoberou celou Afriku najednou :-)

2 1
možnosti

No... pojďme platit za věci z Afriky jejich skutečnou cenu, neplundrujme jim životní prostředí, neužívejme v afrických pobočkách světových firem jejich vodu a možná se jich k nám časem tolik nepohrne.

2 9
možnosti
Foto

ale pohrne, protože rozhodující jsou informační toky, často zkreslené

0 0
možnosti

J75i19ř30í 46N13o63s60e35k

3. 8. 2015 22:26

Jasné jako facka. R^

Ale kdo nechce, nepochopí, zvlášť když z toho má výhody, ať je migrant nebo bere apanáž z Brusele.Rv

12 2
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3038x
Holka ze vsi.