Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výborně paní Jitko, fakt, logika a zdravý selský rozum, to je v poslední době vzácnost! děkuji za blog! ode mě karma karmovitáR^

0 0
možnosti

Věcně sepsaný článek, bez emocí, nabízející nejen možnost k zmyšlení, ale i návrh řešení. Oproti politickým diskuzím, které trvají celá desetiletí a politici nenabídnou nic reálného, jen a pouze sliby.

0 0
možnosti
Foto

Uprchlíci mají ve svých hlavách a svých ajfonech naprogramováno, že musí jít do německého (a nikoliv dostatečně již bezpečného) ráje maďarského. Na této cestě nadělají různě stupňovaný bordel, na jaký jsou ze svých, mohutně kulturně založených zemí, celá staletí a tisíciletí zvyklí - a nehodlají na tom nic měnit.

2 0
možnosti

A28d84a67m 79S29t31a55v47a

16. 9. 2015 8:26

Už jsem to napsal i jinde: V přijímacích střediscích by se z těch zdravých chlapů uprchlíků měla rovnou rekrutovat armáda proti Islámskému státu, když prchají před ním.

1 0
možnosti

Karma, hodně dobrý článek.

Téměř všichni příchozí "uprchlíci" vlastně Evropany nemají radi, pohrdají jimi a jdou hlava nehlava jen za svým prospěchem a prospěchem svých rodin.

Dělat bordel je součást jejich kultury, a to jak bordel fyzický, tak bordel ve vztazích mezi lidmi, kmeny, národy. Jejich kultura nezná respekt a toleranci. Je sobecká a bezohledná.

Tito příchozí "uprchlíci" se cpou jako kukačky do již hotových hnízd a chystají se z těchto hnízd postupně vyházet všechny původní jedince - to je jejich verze integrace.

20 0
možnosti
Foto

Máte, bohužel, pravdu. Jenže jak tuhle pravdu dostat do těch správných hlav, už vážně nevím. Každý den se mne na facebooku snaží uštěkat pár dobroserů a na rozumné argumenty nedají. Tihle přivolávají fašismus. Když to totiž nepůjde jinak, přijde čas nových radikálů, proti kterým je Le Penová pohádková ovčí babička.

1 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3038x
Holka ze vsi.