Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LG

R^Ten kreslený vtip je trefný, vydá za tisíc slov.

2 0
možnosti
DK

Hlavni prusvih je v existenci zbytecnych oboru a zbytecnych lidi. Dneska je strasne v mode VS. je jasne, ze ne vsichni, co chteji mit VS, tak na VS maji. Vznikla neuveritelna spousta oboru, ktere se nevyznacuji tim, ze by jejich absolventi produkovali nejake hodnoty, ba dokonce toho ani nejsou schopni. Tito lide nicmene musi svou existenci nejak obhajit, musi nejak obhajit existenci sveho oboru, ktery nikdy predtim neexistoval a vlastne ani nebyl potreba. Proto vymysleji nesmysly (Pohlreich by pouzil jine slovo). Zeman tuto chasku oznacuje slovem "prazska kavarna". Bohuzel tito lide se premnozili (aby ne, kdyz jejich cesta za "vzdelanim" a "praci" je velmi snadna). Ted muzou nastat dve varianty...budto se objevi nejaky prirozeny predator, ktery tyto zbytecne existence eliminuje (rozumej schopny politik vyznavajici silu rozumu), anebo system jeste nejakou dobu pobezi, nez se dostane do bodu, do ktereho se dostal komunismus v roce 1989, protoze toto je svym zpusobem takovy multikulti komunismus. Problem je, ze ta faze muze trvat velmi velmi dlouho.

2 0
možnosti
JF

Zlatá miliarda přichází.

0 0
možnosti
Foto

Pro vaši informaci, ta inkluzivní novela byla schválena už za Chládka. Ministryně Valachová jen informovala o její účinnosti.

2 0
možnosti
Foto

Dobrý den,

OK, tak se to "neoficiálně" ví o možná půl roku déle - co to mění?

Jak to pomůže se skokovou inkluzí?

J.

3 0
možnosti
HP

Jak se můžeme dočíst i na Wikipedii, v roce 2011 se od multi­kulturalismu distancovali tři největší evropští lídři: ně­mecká kancléřka Mer­kelová, britský premiér Cameron i francouzský prezident Sarkozy. Ti shodně konstatovali, že multi­kulturalismus v Evropě selhal. Sama kancléřka Merkelová v listopadu 2010 veřejně prohlásila: „Německo vzdává boj o multikulturní společnost. Veškeré snahy o takovéto soužití totálně selhaly.“ Zdroj:

http://karelwagner.blog.idnes.cz/c/477459/prichazi-nova-era-gastarbajtru.html

2 1
možnosti
Foto

Já teda nevím, co si vy a autorka blogu představujete pod pojmem multikulturalismus a proč do debaty o školství pletete Merkelovou a Sarkozyho, ale cizinci tu už jsou a budou, mj. i ze zemí EU v souvislosti volným pohybem osob. Je potřeba, aby na to školství bylo připraveno.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS