Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J11a77n 74F79i87a32l26a

14. 1. 2016 17:51

Vzhledem k tomu, že místem obvyklého bydliště dítěte je v souladu s judikaturou Haagské úmluvy Norsko, pak není Česko místně příslušné do těchto záležitostí zasahovat. Dotyčná paní by se měla snažit svůj případ řešit tam a netahat nás do toho, protože tím že si vzala Nora a usadila se v Norsku si tu zemi vzala v dobrém i ve zlém. Vždycky mě ale zaráží, že všechny ty děti Češek žijící v zahraničí mají české občanství.

0 0
možnosti

Tak mě pobavil ten popisek pod poslední fotkou. To je vypovídající;-D

Cit.: Už více než 12 000 lidí se zúčastnilo lednových spontánních demonstrací proti BV - ani k tomu nepotřebovali vidět spis.

Volně přeloženo: 12 tisíc lidí bez znalosti věci a s jednostrannými informacemi vyrazilo do ulic bojovat za svou jedinou pravdu.;-D

Pro rejpaly, sám nevím, jak to je, na rozdíl od jiných, co mají naprosto jasno.

2 2
možnosti
Foto

Tak mi vysvětlete když je to v tom Norsku taková katastrofa, jak je to u nás prezentováno lidmi jako vy, pan Zdechovský, pan Ruščák.....,proč tam pořád cizinci s dětmi chtějí žít?

Norové mají prostě svůj přístup k výchově, který na svém území uplatňují.

Pokud tam chce nějaký migrant žít tak se tomu musí přizpůsobit.

0 4
možnosti
Foto

To by me taky velmi zajimalo! Nevim, zeptejte se těch, co tam žiji. V každém případě (a v článcích to mam mnohokrát) nejsou spatne uplne vsechny organizace, kontrole se vymkly jen urcite obce, tech pripadu je ale tolik z různých mist, ze udelat nejakou mapu "bezpečných obci" nejde. Jen to dokazuje, ze v systému jako celku je skutečně chyba.

4 0
možnosti

Porodnost je tam nízká, mnohé páry mají problém s otěhotněním, tak jak je to ve vyspělých zemích běžné. V zaostalých zemích je tento problém méně častý. Tudíž mnoho párů žádá adopci. Úřady mají málo dětí k tomu vhodných. Mám pocit, že se rozhodli brát je tam, kde jsou - v rodinách, které k nim přišly.

1 1
možnosti

Porodnost v Norsku je jedna z nejvyšších v Evropě...:-)

0 0
možnosti

Pěkně jsem se zase nazvedla a ihned rozšířila svůj písemný protest k norské ambasádě k 16.1. Copak oni nechápou, že takhle si vyrábějí jen další Breiviky?

1 0
možnosti

Přiznám se, že mám malé pochopení pro tzv. ,,vítače" uprchlíků. Ale lidé, kteří obhajují státní krádeže dětí jsou pro mne ještě větší mimózy než ti vítači. Vlastně - pochopím, že k tomu vítačství vede člověka jistá naivita a falešný soucit.

Ale hájit bezpráví a šikanu státních úřadů - to může pouze člověk naprosto zaslepený, nebo bez svědomí.

7 1
možnosti
Foto

Stát potřebuje, aby se lidé báli a děti to je to nejcitelnější místo každého člověka. Na začátku se lidem vždy předloží dobrý úmysl. Ochránit týrané děti. No kdo by protestoval. Jenže.... :-/

6 0
možnosti

J56i88ř39í 53N41o53s98e37k

12. 1. 2016 20:52

Soucítím s rodiči. Přijdu! [>-]

5 0
možnosti
Foto

Odporný a zlodějský obchod s dětmi, tak se to jmenuje v civilizované společnosti ze které se tímto Norové samy vylučují.

9 1
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3038x
Holka ze vsi.