Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jeden velký omyl EU si nic nehlídá je to v rezortu EK, ne zcela. Co se týká kontroly dotací, fondů, tak v dané oblasti je to primárně na českých institucích a EK si ponechává spíše kontrolu systémovou. Každopádně, tato oblast patří spíše do působnosti naší exekutivy....Nepoukazuje to ani tak na "lidi a o lidech" ale na špatné fungování, systém úřadů. EP má do jisté míry celkovou kontrolní funkci a funkci zákonodárného orgánu, který také spoluschvaluje celkový rozpočet EU ..

0 0
možnosti
MS

Kdysi tady taky jedna pani hajila politika do roztrhani tela a taky to bylo vice smesne, nez ucinne.

Nekdy je lepsi mene....

3 1
možnosti
VC

Doufám, že přijde doba, kdy prohlédnete, a za tento článek se budete stydět do krve.

8 0
možnosti
Foto

U lidí s bolševickým myšlením nelze stud očekávat.

5 0
možnosti
MT

No, na to, že poslanec Zdechovský se prezentuje jako expert přes PR, si tedy mediální poradkyni nevybral zrovna šikovně. Paní, která ho hájí stylem čtrnáctileté fanynky spatřivší Justina Biebera, asi nebyla šťastná volba. A to není jen tenhle článek, to je spousta vašich vystoupení v diskusích i další blogy (ten narozeninový je obzvlášt výživný:-)).

18 0
možnosti
MA

hm MPSV dostává nejvíc dotací na podporu neziskovek, kde figuruje Marksová a její kámošky, který pak likvidují rodiny... tedy dotac epožitá přímo proti občanovi...

10 0
možnosti
MP

Vážená poaní. zatímcoi pan Pánek svůj článek napsal a nzval SLUŠNĚ, Vy jste veškeré svoje argumenty naproisot neskurtečně shodila už rádoby úsměvným nadpisem a v rvním odstavci napadením a zesměšněním. Takhle se myslím jakákoliv drebata prostě NEVEDE.

13 2
možnosti
VV

Co jste to prosim chtel napsat?

4 1
možnosti

Poučná lekce z bruselštiny. Autorka článku ve sloupci "o sobě" píše: "Nemá-li příležitost řešení, nazývejme ji výzvou." Německo a Francie v deklaraci z konce června píšou, že "Rozsáhlé stěhování do Evropy je klíčovou výzvou pro budoucnost Evropy". Takže, rozsáhlé stěhování do Evropy je klíčovou příležitostí, která ale nemá řešení.

13 0
možnosti
MR

Škoda, že tu paní autorka nepřiznala, že je asistentkou europoslance Zdechovského.

12 0
možnosti
VV

A v cem mu pane Rumlere asistuje?

1 3
možnosti
Foto

Chudák pan poslanec Zdechovský ;-(

10 1
možnosti
Foto

Spíše, Luboši, pan Pánek ;-D;-D;-D

0 7
možnosti
KS

Berme tento blog tak, jak byl zamýšlen - tedy jako agitku na obranu nebohého znemožněného europoslance Zdechovského, a nic dalšího za tímto podprůměrným literárním počinem nehledejme...

8 2
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3038x
Holka ze vsi.