Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IZ

A ještě jednou stručněji. Eva Michaláková děti porodila a chce se o ně starat. V minulost byly nějaké problémy, ale dnes má vše, co je k dobré péči potřeba.Ukolem státních orgánů je podpořit sblížení rodiny, a ne mu bránit zákazem styku a neustálým prohrabavanim toho co v minulosti kdo udělal špatně. Není úkolem státu hrát si na boha. Kluci původní rodinu mají, ta o ně stojí. Všechno ostatní než pomoc při sblížení této rodiny je zahrávání si s osudy lidí a zneužití pravomoci.

1 0
možnosti
IZ

Nehodlám se patlat v tom, proč konkrétně byly děti odebrány, jak tu s gustem a zřejmým potesenim dělá ta podivná partička ponorstelych matek. O to tady totiž vůbec nejde. Lidé můžou udělat chybu, dostat se do těžké situace. (bohužel norský systém tohle u rodiče nepřipouští). Jde o to, jak se k tomu postaví systém a hlavně co je teď. Lidé, kteří si prošli třeba rozvodem nebo jinou životní krizi moc dobře ví, jaké to bylo, a že ne všechno co tehdy udělali a řekli by dali za rámeček.y Byli pod tlakem. Život ale funguje tak, že po překonání krize se vše vrací k normálu. Pokud ovšem se v tom nebudu ustavičně rýpa A tlak stupňovat A to je to čím Barnevernet nejen že nepomáhá, ale ublizuje dětem tak, že se to nedá ani popsat.V případě E.M. se mají teď orgány intenzivně zabývat tím, jak vrátit děti matce která jim dala život, jak postupně dosáhnout jejich opětovného sblížení, jak nechat přirozeně děti zapomenout na doby krize. Jinými slovy, socialka má zabránit akutnímu ohrozeni děti a ostatní nechat na přirozeném vývoji s mírnou dopomoci, přesně podle hesla Neskrab si to a ono se to zahojí. Milionkrát provereno přírodou. Ale namísto tohoto se orgán staví proti matce, o hlavu ji opakovaně mlátí vše co se jen trochu dá použít, a problém se tak neustále prohlubuje. Vytváří se takové podmínky že není šance na řešení. A to je to, co mi na tomto případu extrémně vadí. Ještě jednou, teď uz vůbec nejde o to, co se dělo před pěti lety, jde o to, co se děje teď!

1 0
možnosti
Foto

Je to fašismus a zločinné jednání ze strany některých zaměstnanců BV. Je třeba tyto lidi vyvézt z anonymity a vláčet je všemi mediálními prostředky, jako lidský odpad.

3 1
možnosti
Foto

Lepší by bylo systém, který se vměšuje do života rodin prostě zrušit. Každý.

3 0
možnosti
LW

Petiční výbor usvědčen ze lhaní a manipulování informacemi v reportáži ČT:

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10117034229-168-hodin/216452801100904/obsah/490898-rozsudek

Aneb konec pohádek o nevinných rodičích a zlém BV. A tak je to se vším, co petiční výbor vypustí do éteru. Zbytečné vyvracet každou manipulaci zvlášť. Postačí porovnat si tvrzení petičního výboru v kauze EM a informace uvedené v reportáži. Obdobně to bylo i v jiných případech, kdy nám např. pan Zdechovský bez uzardění tvrdil, že děti jsouv Norsku odebírány za víru v Boha.

5 6
možnosti
EM

Vaše angažovanost v obhajování BV je pozoruhodná. Jíné argumenty nemáte? Pořad 168 je známý svojí zaujatostí a teď nemyslím jen případ paní Michalákové.

5 0
možnosti
MP

Nic nového pod sluncem. Mnoho z nás zná příběh francouzské královny Marie Antoinetty. Taky tam padlo obvinění ze sexuálního zneužívání matkou. Syn, umístěný na nějakou dobu u pěstounů, vypovídal proti ní. Ona se hájila tím, že musela chlapce vzít na noc do postele, kterou sdílela se svou švagrovou, aby chlapce aspoň trochu ve chladném vězení zahřály, protože neměly pro dítě dost teplého oblečení. Žalobce počítá totiž s tím, že každý bude zhnusen takovou matkou a nebude ji hájit. Pravda tehdy a dost často ani nyní málokoho zajímá.:-(

3 0
možnosti
EH

Dejme nějaké instituci moc a takhle to dopadne. Ve středověku církev rozhodovala, kdo si zaslouží upálit. Stejné pochybné důvody teď vedou Nory k odebírání dětí. Na jednu stranu finanční byznys, na druhou stranu arogance a patent na rodičovství.

Neznám žádnou ideální rodinu. Barnevernet by mohl řádit jako černá ruka. Prozatím zkouší na cizincích, kam až může dojít, ale s jídlem roste chuť.

3 1
možnosti
MP

Máte pravdu. Podle toho by museli vzít dítě z každé druhé rodiny. Kdyby nebylo těch prokletých peněz, skoro nikdo by o cizí děti nestál. Holt vedlejší účinky ropy:-(.

1 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3038x
Holka ze vsi.