Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Podle vzezření asi vím, proč Vás má pan europoslanec za asistentku. Jiný důvody mě nenapadají.Rv

1 0
možnosti
MK

Jé to je krásný nadpis. Podobné rýmovačky na téma příjmení jsme vymýšleli na prvním stupni základní školy, díky za to retro, vrátil jsem se o 30 let nazpět. V

1 0
možnosti
DM

Výborně sepsáno a shrnuto,autorce gratuluji k velmi povedému blogu a hlavně velmi rozumnému pohledu na věc.

Jen drobná poznámka

Dotace jako takové křiví tržní prostředí,ale je původ jako takový je v lidech, v tom máte bezesporu PRAVDU.

Bohužel ALE lidská povaha je v čase takřka neměnná,lepší člověk zítřka byl nesmyslným bludem a utopií,takže máte dvě možnosti.

Přísnější dohled na přidělováním dotací nebo jejich zrušení a je zcela jasné že jediná skutečně funkční cesta je zrušit dotační marasmus.

Ostatně sama myšlenka že ekonomická úroveň zemí eu bude sbližována právě kohezními fondy a přerozdělováním je natolik dementní že si další pokusy o život nezaslouží,

Jjinak plně sdílím váš názor na Farage,který jest pokrytcem největším,kázat o zlu představovaném satanem EU ale přijímat pekelné peníze se neštítil nikdy a neštítí dokonce ani nadále...

0 3
možnosti
MR

Za tenhle blog jsem opravdu rád, moc se mi líbí. Když člověk s touto schopností argumentace může dělat mluvčí europoslanci, tak je konec blíž než se zdá. To si asi pan Mgr. et Mgr. et Mgr. neuvědomuje a je to tak dobře.

5 1
možnosti
RB

Když soukromník získá dotaci, je ro důkaz jeho životnosti? Prosím?? Vážená socialistko, byly časy, kdy šikovný soukromník byl ten, kdo měl spokojené zákazníky a dokázal vydělávat. Pak přišel Brusel a rozhodl, že o úspěchu budou místo toho rozhodovat úředníci. Rozkrádené dotace jsou problém dotací z principu. A EU dotuje způsobem, jaký má v historii lidstva jen sotva konkurenci.

10 0
možnosti
RB

Šikovnosti, ne životnosti. To psaní na mobilu občas vyrobí paskvil

0 0
možnosti
Foto

Jste z týmu pana Zdechovského, ovšem čekala bych jinou úroveň argumentace. K mému velkému překvapení je část o dotacích tak na úrovni středoškolské seminární práce a celá ta "reakce" je..mírně řečeno, podivná.

To jsem Vás považovala za odborně šikovnější.

5 0
možnosti
JK

Ovšem tohle je perla:

"To, že je nějaký veřejný subjekt/ podnikatel schopný tu dotaci získat, je pro mě spíš znamením toho, že ten člověk je šikovnější než konkurence"

Odkdy se schopnosti truhláře či hoteliéra měří tím, zda si dokáže nebo nedokáže vyjednat nějakou dotaci, probůh? Vážně nevidíte tu absurditu toho výroku?

13 0
možnosti
JK

Rozumím, podvody jsou jen o lidech a v žádném případě o EU, která jenom to podvodné prostředí aktivně vytváří. A že i ten druhý měl stejné podmínky k tomu podat žádost a grant získat? No výborně. Tak si všichni podnikatelé zažádají o dotaci ve stejné výši a všechno bude v pořádku, ne?

9 0
možnosti
Foto

Zaměřila jste se na obhajobu dotací. Požádat si přece může každý. Jenže podnikání je o něčem jiném než o tahání peněz z kapes daňovým poplatníkům. Názorně předvedl Babiš jaké jsou dotace svinstvo. Když podnikatelský záměr nijak ekonomicky nevycházel, tak se uskutečnil za peníze daňových poplatníků.

Máte pravdu v tom, že vše je v lidech. Nijak se touto rétorikou nelišíte od zapálených obhájců socialismu a totalitního státu a nic jiného taky neobhajujete.

15 0
možnosti
JL

Vážená paní. Rád bych dostal nějakou dotaci. Potřebuji na svém rodinném domku provést nějaké opravy a úpravy. Opravit střechu, fasádu, vyměnit okna, opravit plot, vyměnit dosluhující ČOV - v obci není kanalizace, opravit příjezdovou cestu a mostek na ní - to je obecní. Bohatě by mi na to stačila desetina toho, co dostal pan Babiš na své čapích hnízdo. Takže když ty dotace tolik pomáhají a jsou pro lidi, nemohla byste mi ji zařídit? Vždyť řádně celý život platím daně a a z dotací jsem si užil jen to, že nedaleko vybudovali cyklostezku - no vybudovali, dali dam za evropské peníze ty cedule, jinak ta cesta tam byla dávno předtím - a já po ní občas chodím od autobusu. A budete-li mít zájem rád vám pošlu i kontakty na sousedy, jejich domy i pčístupové cesty by to púotřebovaly také. No a jestli to pro nás nejde, tak se nedivte, že v případném czexitu budu hlasovat leave. Protože nehodlám platit daně na to, aby si někdo stavěl čapí hnízda, či míchal řepkový olej do nafty a já kvůli tomu měl dražší naftu, která ničí motor a navíc daleko víc niší životní prostředí. A ani nehodlám platit ze svých daní palestinské teroristy či jiné nesmysly.

8 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3038x
Holka ze vsi.