Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EK
Foto

Vaše agilita v boji za populistického manipulátora Zdechovského je neuvěřitelná;-)

Když nenapíše (v případě přistižení při manipulaci) "vysvětlení" on, přispěcháte vy....

Problém je v tom, že nic neokecáte a pan Pánek má pravdu ať už byl asistentem kohokoli. Dodnes jsem o něm nevěděla a ode dneška si ho budu dobře pamatovat a číst.

Taktéž jsem byla na vážkách koho volit v příštích volbách, vážně jsem uvažovala o KDU a pan Zdechovský je jedním ze dvou důvodů proč tuto stranu prostě volit nebudu.

9 0
možnosti
Foto

Asi nemusím být absolventem psychologie, abych věděl, že nemluvíte pravdu.;-)

1 2
možnosti
Foto

„Z mého pohledu je EU reformovatelná.“

O co prosím svůj pohled opíráte, kdo ty reformy a jakou formou iniciuje a kdo je prosadí v rámci jakých struktur EU? A naznačil už někdo něco takového i v reálu, zazněla vůbec od představitelů EU ochota k reformám? Já jsem v médiích zaznamenal naopak jen snahy o větší integraci.

Děkuji za konkrétní odpovědi, jinak váš blogpost nejde považovat než za dojmy a tedy nepříliš kvalitně odvedenou práci pro vašeho chlebodárce. :)

9 0
možnosti
VV

Nic si z toho nedelejte, z Meho pohledu jsou zase nereformovatelni cesti blogeri. Preji si blegsit.

1 1
možnosti
Foto

Schopný politik = schopný zloděj. Málokterý ze zlodějů ale dokáže mluvit o omezení svých zlodějen. Ti vámi kritizovaní to dělali. No alespoň říkali to, jaká ta mafie ve skutečnosti je, přestože byli, nebo ještě jsou její součástí. Mafiáni, kteří by rádi kradli ještě víc a ještě víc si podřizovali své daňové ovce je proto neměli rádi.

6 0
možnosti
MS

Můžete mi paní Fialová ještě napsat odkaz ve kterém tuzemští a zahraniční podnikatelé měli rovný přístup ke stejné výši dotací? - tzn,že tuzemští měli rovné podmínky výše příspěvku jako ti v ekonomicky vyspělých zemích.Děkuju.

3 0
možnosti
VV

Myslim, ze ti tak zvani "svobodni" by na tom byli v podobnem pripade uplne stejne jako UKIP.

Take by nevedeli co si pocit v pripade nejakeho vitezstvi. Toto maji vsechny populisticke strany spolecene, a je jedno zda jsou pravicove, nebo levicove. Oni ani cesti komuniste by se do vlady dnes nehrnuli.

1 6
možnosti
RB

To že sem spamujete už týden jakési lži o "nevědí co ai počít" z toho pravdu fakt neudělá

2 0
možnosti
ZB

Karma.Velmi dobře napsáno.Svobodní jsou přesně tam,kde jim sluší nejvíc,někde na chvostu peletonu s 1 procentem...u nás snad podobné lži,které Mach asi opsal z Borisova autobusu hned tak nezaberou....

4 18
možnosti
Foto

Nad čím jásáte, pane Hlásný? W. Churchill vyhrál s obrovským vypětím válku a pak byl nemilosrdně odstoupen.

0 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3038x
Holka ze vsi.