Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Karma.Celá EU,se v mozcích mnoha lidí zcvrkla na nadávání na žárovky,pomazánkové máslo,rum a ted přibudou i sekačky.Pokud jde o multikulturní země a jejich problémy,je poučné je srovnat.Ve Francii jsou problémy a nejvíc atentátu,ale v Británii takové problémy nejsou a nic se tam neděje...proč to tak je?Francie si za své problémy opravdu muže sama.Jak už bylo mnohokrát napsáno,čím ekonomicky slabší zem,tím větší problémy.Nejde o náboženský,ale sociální problém...

0 13
možnosti
AT

Jste si jistý, že v Británii nejsou problémy s migranty? Atentáty jsou jen mediálně zajímavá špička.

P.S.: když už se vám zalíbí nějaké úderné heslo z nadpisu na netu, alespoň ho v diskuzi přeformulujte. Takhle to vypadá, že snad ani nemáte vlastní názor :-)

4 0
možnosti
Foto

Pochopím, že se někdo takto vyjadřuje o obhajuje neobhajitelné z důvodu osobního prospěchu - je placený EU, nebo je nějakým způsobem na tento penězovod přisátý. Ale dobrovolně v blogu jásat nad euronesmysly - na to snad musí být diagnóza, lehká (?) mozková disfunkce nebo nátura zapáleného svazáka z 50. let.

14 0
možnosti
MB

Autorka je PR manažerka/tisková mluvčí europoslance Tomáše Zdechovského.

http://zdechovsky.eu/article/jitka-fialova,-pr-manazerka-tiskova-mluvci

9 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma.:-)R^

2 16
možnosti
MB

"EU byla vytvořena jako obchodní sdružení"...to ano...a taky to mělo smysl.

Odstraňování obchodních bariér, sjednocování pravidel, aby obchod byl jednodušší, volný pohyb kapitálu a osob.. Vycházelo se z potřeb trhu.

Ale EU je dnes je již jinde, chová se jinak. Předbíhá vývoj a potřeby trhu. Sama je sebevědomě odhaduje a tvoří. Chce stále větší kompetence, centrální instituce, společný rozpočet, měnu ...dokonce se nepokrytě uvažuje o vzniku nového evropského superstátu. To již není původní obchodní sdružení...to už je sociální inženýrství.

A tohle vám uniká.

Z obchodního sdružení je možné se vyvázat, když přestane být výhodné nebo smysluplné. Vyvázat se z hluboce integrovaného celku, kterému byly předány důležité kompetence a tím na něm vytvořena hluboká závislost tak snadné není.

A proč se vyvazovat, když to jakž takž funguje? Nevím, ale stát se může cokoli. Třeba když si přečtu, že třetina obětí v Nice byli muslimové, pomyslím si něco o demografii. Je vcelku pravděpodobné, že za pár let demokraticky a s převahou vyhraje nějaká muslimská strana a to, co se říká a vyznává dnes se může rapidně změnit.

Už dnes si říkáme, že jsme vstupovali do jiné EU....a to EU za pár let může být ještě daleko jiná.

Proto nejsem pro těsnější integraci...opravdu stačí již jen pár let a budeme mít úplně jiné partnery. Proto bych si nechal více volnosti pro budoucí rozhodování, jak a v čem s nimi spolupracovat.

17 0
možnosti
MB

...a vy řešíte sekačky...

0 0
možnosti
Foto

Tak Francie nezvládla své vlastní problémy? A co kdyby je chtěla zvládnout a odmítla přijmout migranty, zrušila by sociální stát, který sem ty migranty láká, zavedla velmi přísnou restriktivní politiku pro ty muslimy, co se odmítají přizpůsobit naší kultuře? Jak by asi EU zareagovala? Vy si opravdu nevidíte do pusy.

28 3
možnosti
KB

K14a37r86e31l 40B27o49k

20. 7. 2016 22:12

Myslím, že do pusy si nevidíte Vy pane Chuchmo. Více vzdělání a rozhledu by neškodilo.

4 13
možnosti
JS

Vetsina lidi se zabyva nicotnostmi. To ze ECB (Evropska Centralni Banka) nakupuje prubezne mesicne za 80 milliard Euro statni dluhopisy nikoho nevzrusuje. Je to naprosto nelegalni tisteni nekrytych penez (t.zv. quantitative easing) na placeni stale se zvetsujiciho dluhu. Jiz kvuli tomuto faktu, ktery nevyhnutelne vede k bankrotu je nutne z tohoto spolku kriminalnich silencu co nejdrive vystoupit, podobne jako GB.

13 1
možnosti
MN

Šlo o snížení emisí NEMOTOROVÝCH VOZIDEL.... Dále jsem nečetla! Motorová sekačka je nemotorová? Nebo snad emise způsobuje plachetnice, skatebioard, či dětská tříkolka? :-P

14 0
možnosti
MM

M44a82r74e18k 52M37a71n59n

20. 7. 2016 19:28

to snad nemyslíte vážně: "ZA INCIDENTY VE FRANCII JE ZODPOVĚDNÁ PŘEDNĚ FRANCIE SAMA" - kde je vinna těch vrahů, na ty jste nějak zapomněla. ale neopomněla jste si kopnout do oběti. a podpořit svůj blog názorem europoslance? tím jste myslela co? pan zdechovský jako těžká intelektuální váha?

16 0
možnosti
MN

Tohle vše vypovídá o myšlení eurohujerů.

2 1
možnosti
Foto

P32e70t64r 80H87e59s88s

20. 7. 2016 17:26

Bezpečnostní politika je ryze v kompetenci členských států EU. Takže pokud připluje k pobřeží Itálie nebo Řecka imigrant, je věcí Itálie nebo Řecka jak s imigrantem naloží, tedy zákonů dané země. Deportace takových imigrantů je také věcí dané země. Jestli na to tyhle země kašlou, není vina EU.

7 0
možnosti
FN

No bomba. Dobře a co říkáte na každoměsíční stěhování Evropského parlamentu mezi Bruselem a Štrasburkem? Pročpak ochrana planety před motory sekaček je pro EP důležitější, než pravidelné dlouhodobé letecké přesuny obrovské administrativy??? Schválně, kolik CO2 je ročně vyprodukováno kvůli tomuto nesmyslu??? 19 000 tun CO2

viz http://www.singleseat.eu/

Proč nenapíšete kritiku na toto neskutečné mrhání peněz a zásah do životního prostředí????

A proč zmiňujete vytvoření společné pohraniční stráže v počtu 1500 lidí???

To je čtvrtina počtu členů cizinecké policie v ČR a ČR jak víme ani není pohraniční země. To je počet,který není dostačující ani pro ochranu hranic jednoho jediného státu vnější schengenské hranice.

Pokud jde o migrační otázku, tak za poslední rok, neučinila EU ani jeden jediný krok, kterým by zastavil nelegální migraci. EUROPOL převáží každého, kdo se vydá na lodi na vzdálenost 12 km od Libyjských hranic. Tím napomáhají převaděčům, kteří pošlou kocábku s lidmi na moře a spoléhají na to, že dál je odvezou evropské lodě.

Obrovským problémem je, že každý, kdo přijde na hranici EU, může říct kouzelné slovo "azyl", aniž by vůbec byl uprchlíkem a tento stát EU je povinen takovou osobu nechat na svém území na svobodě. A to aniž by stát věděl o koho se jedná a co ten člověk v minulosti učinil. A migranti toho zneužívají, protože neexistují hranice mezi jednotlivými státy.

A návrat těchto migrantů zneužívajících azylové právo??? Nějak nefunguje. Nebo víte o tom, že by se vraceli po tisícovkách, vzhledem k procentům neúspěšných žadatelů o azyl ?

33 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3038x
Holka ze vsi.