Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Když se někde vyhodí muslim do luftu navléknut v patery podvlíkačky, není to problem, ale výzva. Gratuluji autorce, patrně je velice šťastná.

11 0
možnosti
VV

Zasnu, kolik lidi zde neumi cist, nebo nepochopilo, ze sekacky na zadnou kontrolu nemusi.

Staci jim presvedceni, ze vse co EU dela, dela spatne.

4 11
možnosti
Foto

Tak fčil už sem klidny, tak nějak mi před třiceti rokama svazaci vysvětlovali nutnost implementace souboru novych ekonomickych opatřeni, a pak už měl byt raj. Cosik se ale zadrhlo...R^;-D

40 1
možnosti

Ladik, nic se nezadrhlo. Raj už tu davno mame, enem jaksi selektyvni = enem pro nekeho. ANO?

6 0
možnosti
Foto

Vážená,hned jsem klidnější když vim posílení pravomocí pobřežní stráže!!!?!Zatim to na velkou výhru nevypadá,nu co,nez se to zavede,chce to čas.Ale vážená,ten čas nemáme. Proudí,porad proudí.Obri lodě si budou vesele plout dal a my budem chodit na "emise". Přívezu auto,sekacku,krovinorez a pilu.....a co dál? Ptám se.Uprimne emise sekaček v Evropě a podobný kraviny,je to poslední co ma delat vrasky nam všem.

16 3
možnosti
Foto

na kontrolu sekaček opravdu chodit nemusíte. je to hlavně pro firmy, aby to rovnou vyráběli dobře. U těch evropských se dělal průzkum, všichni už to dodržují a neovlivní to jednou z nich. Max to zabrání dovozu smardalvých šmejdů z Číny.

7 11
možnosti

Úplně marginální sekačky? To je věc, která se dotkne zanedlouho každého.

Proti tomu sdělení (na které odkazujete), že "Agentura bude posuzovat schopnost a připravenost členských států čelit hrozbám a tlakům na vnějších hranicích. Po vyhodnocení vypracuje nejdříve doporučení danému státu, a není-li naplněno i závazné rozhodnutí, které vymezuje nápravná opatření." je opravdu informací nezajímavou.

Byl vytvořen další zcela zbytečný orgán, budou zasedat komise, scházet se výbory a nechtěnců bude stále přibývat.

- - -

Jasně, jsou jiné (horší) důsledky působení klimaalarmistické sekty příznivců zeleného náboženství než sekačky. Třeba taková výměna kotlů v nejbližších letech ...

4 1
možnosti
Foto

na kontrolu sekaček opravdu chodit nemusíte. je to hlavně pro firmy, aby to rovnou vyráběly dobře. U těch evropských se dělal průzkum, všichni už to dodržují a neovlivní to jedinou z nich. Max. to zabrání dovozu smradlavých šmejdů z Číny.

Ta agentura - jo, je to něco navíc, ale proto, že členské státy (konkrétně Itálie a Řecko) nedodržují, co mají, takže se musí vytvořit něco, co jim pomůže, případně pak nakáže, co a jak dělat.

3 6
možnosti
PB

..... mňo, sekačky neřeším,- ale vo to víc mě zajímaj ty svíčky,- teda konkrétně délka teho knotu, doba hoření, vohebnost, teplota, parametry teho vosku a dopady na životní prostředí,- ..... ešivá ste s paní Jourovou tak nakrátko, nebylo by vod věci nás blíže seznámit s touto problematikou VEU!!!

9 0
možnosti
MS

Sama jste přiznala,že EU řeší věci,ke kterým nebyla stvořena a ke kterým tudíž nemá kompetence.Pak mi tedy vysvětlete chování J.C.Junckera,který institut předsedy EK devalvoval na komediální institut brouka pytlíka,který nerozumí ničemu,ale tváří se opačně a montuje se do vnitřních politik členských států v oblasti řešení migrace a reakce na aktuální bezpečnostní situaci uvnitř státu?

12 0
možnosti
MB

Můžete upřesnit jak nařízení EU vyřeší právě ty největší lodě ve světovém oceánu?

13 0
možnosti
AK

S imigranty a jejich začleňováním má velké zkušenosti Francie - napřed hořelo na předměstí Paříže, pak už i na předměstích 100-tisícových a menších měst.

Od 70.let měli imigranti právo se ve Francii usadit i se svými rodinami (do té doby byli na mizerné a špatně placené práce přijímáni také, ale museli se vracet).

Protože se díky podstatným změnám v ekonomice začala zvyšovat nezaměstnanost, přestala být práce nejen pro etnické Francouze, ale v první řadě pro imigranty a jejich potomky.

Tito potomci se už nemají kam vrátit a přesto, že jejich vzdělání je v průměru vyšší než jejich rodičů, shánějí práci ještě obtížněji než etničtí Francouzi. Jejich rodiče byli Francii vděční, že je přijala, ale jejich potomci už pobyt ve Francii vnímají jako samozřejmost a nelíbí se jim kvalita jejich života.

A projevy nespokojenosti s mizernou současností a žádnou budoucností byly na světě.

Pokud budeme imigranty přijímat i my, nedopadneme jinak.

EU migranty nezvládá a vymyslela jen 2 věci:

- jak vnutit migranty svým sousedům (cílové země) a doprovodila to pohrůžkou vlastním zemím 250 tis. EUR za každého odmítnutého! Místo se nechat vydírat Tureckem bylo třeba pohrozit jemu nejširšími sankcemi, když nebude plnit miliardami EUR zaplacenou smlouvu.

- jak vynadat těm, kteří se rozhodli chránit hranice své země vlastními silami (tranzitní země.

To přece nikdo nemůže považovat za řešení migrantské krize.

27 0
možnosti
LK

Specifikace nemotorového vozidla: Vozidlo pohyhující se pomocí lidské nebo zvířecí síly, například jízdní kolo, ruční vozík nebo potahové vozidlo.

Pokud bych to vztáhl i na plavidla, tak pohybující se silou lidské síly nebo větru.

A k Vašemu odkazu: Kontejnerová loďEmma Maersk je fregata nebo čajový klipr? Jak vyhláška EU omezí její vpravdě brutální emise?

9 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3038x
Holka ze vsi.