Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

snažila jsem se blog aktualizovat s následujícím dodatkem: "* nemotorová vozidla = všechno jiné než klasická motorová jako auta, motorky, autobusy - tedy to, co může na silnici pro motorová vozidla." Bohužel to nejde.

0 10
možnosti
VC

To neoddiskutujete. Zaplétáte se do toho nesmyslu čím dál víc.

8 0
možnosti
MD

Hazete dlazebni kostky do francouzske vykladni skrine tolerantniho az aktivne vstricneho pristupu k pojmu MULTIKULTURNI spolecnost, slouzici nas vsem ostatnim jako priklad. TO od vas neni hezke.

2 0
možnosti
VC

"v kauze sekaček šlo o snížení emisí u nemotorových vozidel" Motorová sekačka nemá motor, ale svezení na ní je přímo báječné. Stejnou hodnotu má celý článek. Ovšem kromě první věty. Ta má hodnotu PRAVDA.

4 0
možnosti
Foto

"nemotorovými vozidly" je myšleno všechno kromě klasických motorových jako jsou auta, motorky, autobusy. Jak sekačka, tak loď nebo bagr motor samozřejmě mají - proto se tam ty emisní limity snižovaly.

0 3
možnosti
LS

"o snížení emisí u nemotorových vozidel", to jsem z toho tedy jelen. Takže sama přiznáváte, že se zabývají absolutními nesmysly.

9 0
možnosti
Foto

opakuji - "nemotorovými vozidly" je myšleno všechno kromě klasických motorových jako jsou auta, motorky, autobusy. Jak sekačka, tak loď nebo bagr motor samozřejmě mají - proto se tam ty emisní limity snižovaly.

0 2
možnosti
VS

A pak se autorka probudila a vyndala ruku z nočníku... ;-D;-D;-D Respektuji její názor, ale relevance trošku zaostává za realitou a skutečností. Nebudu se pouštět do polemiky o nesmyslnosti řešení norem emisí (a u sekaček vůbec - u aut EURO 6, vyvádí se kvůli každému mg, ale že tu jezdí staré PV3S, které nejsou vidět za dýmem nikomu nevadí) ani o nesmyslnosti posilování pravomocí ozbrojených složek, protože pravomoci měli dostatečné už doposud a stejně nezabezpečovali dodržování příslušných zákonů o nelegálním překračování hranic a ani výjimečný stav nepomáhá (viz Francie - jsou povolována shromáždění mas lidí a pak ani nejsou dostatečně bezpečnostně ošetřena). Ale EU, EK mlží a řeší nesmysly, protože je to jednodušší než řešit složité a obtížné věci, protože by museli všichni přiznat 2 věci: za prvé, že udělali chybu a stále ji prohlubují v tom, že nenaplňují to, co bylo základní myšlenkou EU - volný obchod, volný pohyb osob a společná bezpečnost, ... (myslím to obecně - řeší se zamražování guláše, zakřivení okurky, názvy másla, apod.) a pak za druhé, že jsou to neschopní lidé bez sebereflekce, schopní řešit "moderní problémy", držící se svého korýtka pouze k vůli nadstandardním příjmům.

22 1
možnosti

No, opatření spousta - ale nejsou naprosto k ničemu, ani k vzteku.

Až se bude počet nežadoucích imigrantů na území evropských zemí SNIŽOVAT, pak bude možné mluvit o účinném zásahu. Tím nemyslím snižování počtu nově příchozích. Ne, mám na mysli stav, kdy z Evropy budou odjíždět plné lodě a vracet se prázdné. !!

23 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3038x
Holka ze vsi.