Diskuse

…a vy řešíte sekačky!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A14l66e28s 43P51ř47i94b42y86l

22. 7. 2016 11:37

Větší demagogii jsem v poslední době neviděl. Pročetl jsem všechny odvolávky a nikde jsem nezjistil jaké konkrétní kroky EU, EK udělala pro bezpečnost občanů. Pamatuji se když přijali poslanci nesmysl o kvótách povstali a zapleskali si. Od té doby přišlo několik set tisíc nikoliv utečenců, ale mladíků toužících po lepším životě bez práce v Evropě. Jakýkoliv celek, který si nebrání hranice nemůže dlouho přežít. A my neřešíme sekačky, konvice, grily, vysavače. My řešíme naši budoucnost a pouze nám přijde divné, když v takové situaci někdo řeší např. sekačky. Navíc ušetřená energie všech konvic a grilů nestačí na pokrytí klimatizace v palácích EU a EK.

2 0
možnosti

P51e60t81r 24B82ü21r63g51e84r

21. 7. 2016 10:40

Hm, další, velmi demagogický článek, napsaný na objednávku.

Jeden zásadní argument : Vytvořím-li společný (třeba schengenský) prostor v rámci nějakého sdružení (třeba EU), s volným pohybem zboží a lidí - což je velmi dobré pro kšeft obecně - nemohu opominout všechna logicky vyplývající opatření. A jedním z nich je rozhodně ochrana (a obrana) vnější hranice.Rv

5 0
možnosti

Po vstupu ČR do EU (pro což jsem hlasoval) jsem poznal, že je něco špatně, když jako první opatření z EU byla nutnost přemalovat vodorovné šipky na silničních pruzích z důvodu chybného zakřivení. Tak jsem začínal chápat podstatu EU.

2 0
možnosti

Problém je, že EU nic takového nenařídila. To byla iniciativa naší vlády.

1 0
možnosti

Jsem tzv. proevropský, ale to že Brusel na terorismus kašle je fakt, který se nedá zpochybnit. EU pochopitelně je odpovědná za to, kdo na její území vstoupí a co tam dělá.

3 0
možnosti

Ale to jste si popletla, sekačky přece řešíte vy! (tedy organizace, za kterou tu tak lobujete).

3 0
možnosti

Řešení je prosté. Stačí omezit rozhazovačné sociální státy na pouhé tři příděly jídla denně a hadry z charity pro tento typ imigrantů, kteří neumí jazyk dané země, nemají odpovídající kvalifikaci a nejsou ochotni odpřisáhnout, že se budou řídit bez vyjímek pravidly a zákony země kam přicházejí. Strava bez ohledu na náboženství - např. když je přebytek prasat na trhu, tak holt bude vepřové, když přebývají krávy, tak hovězí atd.. Ubytování v táborech až do doby splnění požadavků výše uvedených nebo vyhoštění. Za jakýkoliv přestupek proti zákonům dané země okamžitá deportace. Je po problému. Peníze vydávané na "integraci" dát na posílení armády a policie. Na hranici mezi USA a Mexikem takové borce rovnou střílí.

7 0
možnosti

Autorka lže jako když Rudé právo tiskne.

6 1
možnosti

Správně. EU se zabývá sekačkami, protože k tomuto účelu byla vytvořena.

Byla stvořena proto aby lehkoživkové za královký plat mohli sedět v kanceláři a bez odpovědnosti za důsledky a chyby vymýšlet nesmysly které nikdo nechce a nepotřebuje a za školení, teambuildingy, služebky, počítače, služební auta, .... utráceli naše peníze se kterými bychom si jinak nevěděli rady. :-/

9 0
možnosti

Směji se volání, že si bez EU budeme svobodně vládnout, rozhodovat ve své zemi atd. Kdo je to my?

Zpovzdálí se směje Rusko a čeká, až bude chytat bezbranné ovečky vybíhající z dosud jednotné Evropy. Zvláště Česko se svým sebestředným, nesvorným, egoistickým, velkohubým a zároveň, když jde do tuhého, submisivním obyvatelstvem, které stále a na všechno remcá a jehož prezident se snaží implantovat srdce Evropy jednou do zadku Ruska podruhé Číny, má našlápnuto odebrat se radostným krokem do nějaké východní sféry vlivu.

Zde se přiznám, že v referendu o vstupu do Evropské unie v roce 2003 jsme v rámci Euroskeptické iniciativy spolu Benjaminem Kurasem, Davidem Hanákem s dalšími, jako jediná nekomunistická skupina vedli kampaň proti vstupu do Unie.

Zdroj: http://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=531398

0 8
možnosti

EU nás ochrání před Ruskem? Impotentní brusel který má čím dál víc starostí sám se sebou a vždycky ho spojoval jenom lobbing?

Jestli si na to při zachraňování Řecka, zachraňování Eura, zachraňování Itálie, zachraňování před imigranty, zachraňování před globálním oteplováním, zachraňování před terorismem, zachraňování nás před námi, zachraňování ..... najdou čas, tak možná. :-/

9 0
možnosti

J66i26ř44í 43G18a77n26o

21. 7. 2016 7:09

To je tedy blábol!!! EU je strůjcem migrace. Nepozvala snad Muti do Německa všechny, které něco ohrožuje? Jeden v EU dělá hod a druhý čehý - to je politika. Vyřešil už snad nějaký summit něco? S odpuštěním se tam jenom kecá a kecá. Kdyby v EU ubylo polovina ůředníků, nikdo to nepozná. EU je jenom ůřednický moloch, který jenom žere peníze. Měli bychom, pokud ti stávající politici a ůředníci nebudou rychle vyházeni, rychle vystoupit.

9 0
možnosti

A co potom? Co by jako mělo nastat? Z čeho by se platili dotace jezeďkům? Kdy by se vzaly miliardy na silnice atd?

0 3
možnosti