Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M68a69r20e52k 51H83r11u87b83y

22. 8. 2016 12:28

Muhehe, vaše obhajoba rozhleden dokonale ilustruje zkriplené EUvažování.

U rozhleden je totiž důležité, aby z nich bylo něco vidět,víme?;-)

2 0
možnosti
Foto

A jak je to s těmi aktivitami Zdechovského, o kterých psal Mach? Kolik těch plusových bodu do aktivity aktivních jsou podobného rázu a kolik jich je opravdu smysluplných?

Jaký je přínos bolševického nařizování povinného darování prošlých potravin? A jaký zákaz oslav po 22. hodině máte na mysli?

Zdá se, že vás EU docela slušně vyučila lživé propagandě.

3 0
možnosti
Foto

Tak s těmi rozhlednami je to slovíčkaření, prostě jde o to, že některé rozhledny byly postaveny na nesmyslných místech, ne třeba v údolí, ale na úpatí kopce nebo pod lesem....a to píšu jako ten, kdo má rozhledny a turistiku velmi rád.

5 0
možnosti

Právě to je jediné, co Mach dělá: slovíčkaří. A nechá se platit onou zlou EU.

0 0
možnosti

To nejsou omyly, milá paní, ale nadsázky, běžně používané k pojmenování věcí tak, aby z oblouku představivosti vystoupila realita líp než v suché, nudné, šedivé, a tedy lehce smáznutelné podobě. Pan Mach má pravdu. Přitom jeho strana není volitelná, to každý ví. Bohužel, jak to tak vypadá, bude se muset hodně z nás zapřít a jít volit ty nesnesitelné socany, jen aby byla šance zastavit vývoj společnosti od demokracie k oligarchismu a tedy variantě na roli komunistického státu rozhodujícího vše za všechny, přičemž lid spokojeně žije, nadává v hospodě a jezdí na chatu. To k panu Machovi. A k vám - no, máte na ty bláboly právo, ještě jsme v demokracii. Možná vám to vydrží.

3 1
možnosti

Vzdyt nemate pouze svobodne - SSO. K tomu aby jste se vyhnul tomu ruskemu oligarchismu, muzete jeste volit Suverenitu v cele s Bobosikovou a Klausem ! Nebo muzete navic podepsat Okamurovi tu jeho petici o referendu. Jiz ma - predstavte si - 25000 podpisu!

1 0
možnosti

Bože to je zase blábol.

4 0
možnosti

No nevím, Svobodní ve volbách jsou tragičtí, už působí dlouho a v parlamentních volbách myslím nikdy nepřelezli 2%..a oddalovaný výstup Británie z EU odsouvaný samotnými Brity někdy do roku 2019 nebo 2020 jim nepomůže; kdoví jestli Britové vystoupí...proklamace mohou být jen kecy, podobně jako propad libry, která stála před brexitem 38 korun a nyní stojí 31 korun...to je jako propad rublu, přirozený propad, ne umělý jako u koruny..

0 0
možnosti

ten přirozený rublovitý propad libry jim nepomůže...aby česko oslabilo korunu tak musí tisknout koruny jako o závod..to pro libru a rubl neplatilo

0 0
možnosti

Vždyť také proto mají stále takovou úžasnou podporu. A to nemluvím o druhém SSO "géniovi" Jedličkovi a jeho Liberlandu ;-D

0 0
možnosti

Jak je to s tím Liberlandem? Už uplynulo hodně času, to už musí být nový Hongkong či Singapur ;-D

1 0
možnosti

Nesleduji aktivity českých europoslanců (asi jako většina lidí) a nevím, co je přesně výrazem aktivity...jestli účast na hlasováních nebo práce (a prebendy) v nějakých výborech.

Ale obecně zastávám názor, že když je něco v principu špatně, tak to nemůže zachránit sebevětší aktivita. I za komunismu byla spousta pracovitých a talentovaných lidí...ale i kdyby se rozkrájeli, v podmínkách centrálně plánovaného hospodářství by nikdy žádné světlé zítřky nevybudovali.

Machovi vyčítám spíše to, že nedokázal oslovit a sjednotit euroskeptiky, kterých je ve společnosti dost...a že ta jeho strana působí nějak izolovaně a jako strana jednoho muže.

8 1
možnosti

Zastanci soucasne EU vedome lzou. Pokud si to sami priznavaji, tak jsou to podvodnici. Pokud tomu sami veri, tak nemohou byt dusevne zdravi,

3 2
možnosti

Jaké to je, napsat blog, ve kterém někoho nařknete, že mystifikuje a přitom to nepotvrdíte a navíc prokazatelně mystifikujete vy? ;-D

4 2
možnosti

L51a44d37a 60N54o90v13a82k

20. 8. 2016 21:13

stejně jako napsat příspěvek, ve kterém mystifikujete o tom, jak někdo napsal blog, kde někoho nařknul, že mystifikuja a přitom nepotvrdil...

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS