Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Ale Británie nevystoupila;-)

0 0
možnosti
JP

Krásný blog, o důvod víc pro vystoupení.

9 2
možnosti
DV

D35a11v77i91d 84V40l57k

20. 8. 2016 11:17

Mach je nafrněný populista a VámR^

2 7
možnosti
Foto

Jenže pan Mach má v tomhle pravdu, jiní evropští politici jsou sice neuvěřitelně aktivní, ale vlastně jen "řeší" problémy, které způsobuje samotná unie. Například ten zákon o odzbrojení civilů, ten vzešel od evropských politiků a jiný evropský politik vykazuje činnost tím, že se to pokouší zmírnit. Vlastně je tam ta armáda politiků jen z toho důvodu, aby řešili problémy, které způsobil jiný jejich kolega. 1540 pozměňovacích návrhů je naprosté šílenství, boj proti korupci v organizaci, která je přímo podhoubím pro korupční chování, je také "úctyhodný" počin. Takže za sebe můžu říct, že kdyby se každý choval jako pan Mach a dělal jen nutné minimum, bylo by nám všem výrazně lépe, vlastně úplně všem ne.

24 2
možnosti
Foto

Před více jak 200 lety napsal můj oblíbený myslitel a ekonom Bastiat:

„Když se rabování stane způsobem života pro skupinu lidí ve společnosti, časem si pro sebe vytvoří právní systém, který to autorizuje, a morální kód, který to glorifikuje.“ (Frederic Bastiat)

V tomto kontextu je třeba nahlížet na každého politika. Jako na zloděje a potenciálního masového vraha.

22 3
možnosti
JS

Tak tady žijme bez politiků když to jsou potencionální masoví vrazi. V mnoha afrických státech to tak je. Děkují, nechci.

3 0
možnosti
LC

Přidám pár dalších euromýtů. Úsporné žárovky, příkony vysavačů, velikost nádržek na vodu u splachovačů, názvy potravin ... a ty sekačky na trávu, které jste řešila v minulém blogu. Nic z toho samozřejmě není pravda (a pokud je, jsou to blbiny, které nám nevadí). Nicméně si dovolím připomenout jedno staré přísloví. Stokrát nic umořilo osla.

8 1
možnosti
Foto

No jo, ale ti italsti eurodeputati z "MoVimento 5 stelle" nejsou euroskeptici ... toto hnuti s vudcem - komikem Grillo ( predtim jeste i R. Casaleggio ... napojeni na massonerii ... znaky 5 V ) jeste dokonce behem hlasovani brexitu vsude psali a tvrdili, ze Farage neni jejich kamarad a ze oni nikdy z evropske unie odejit nechteli ... toto hnuti ma na svedomi hodne desivejch udalosti, jako treba Mare nostrum ... depenalizace nedovoleneho prekroceni statni hranice ... vysledek ... nekonecna invaze africanu do evropy ... maji mezi sebou cleny jako napriklad Carlo Sibilia jehoz nejvetsi perlickou je navrh: "legalizovat skupinove manželství a mezi různými druhy" ...

15 0
možnosti
Foto

tak proč jsou v jedné frakci?

0 5
možnosti
Foto

Pracovat v EU nechce, tak proč tam lezl? Evidentně pro prachy.

2 11
možnosti
EP

Třeba proto, že tam byl zvolen. A také proto, že tam nepracuje nikdo.

2 1
možnosti
Foto

K53a40r66e64l 52M19á28d42l59e

19. 8. 2016 19:30

To si ani nemusím rozklikávat, to si pamatuju, jak se to řešilo. Dotace byla na celkové úpravy areálu, rozhledna byla jen zlomkem z nákladů a od začátku nebyla míněna jako rozhledna pro nějaké výhledy po kraji, ale jen jako vyhlídka po areálu. Vůbec se nechci nějak obecně zastávat dotací, ale někdy je potřeba hledat objektivní názor.

8 1
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3038x
Holka ze vsi.