Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Víte, je obrovský rozdíl, pokud by parlament zbavil imunity někoho, kdo skutečně propagoval terorismus.

Ale najděte mi jednoho jediného člověka na světě, který si vážně myslí, že Marine Le Pen zveřejnila uvedené materiály s úmyslem propagovat terorismus. Jsem velmi zvědavá, jestli se francouzská justice bude zabývat formou nebo obsahem toho aktu.

Je víc než zřejmé, že tu jde od odstranění Marine Le Pen z volebního boje. To je zbabělý a nefér zásah těch, kdo se té dámy bojí. A pokud je opravdu "populistická provokatérka", jak zde uvádíte, pak je divné, že má v průzkumech tolik přízně. Proč nenechat rozhodnout lid ve volbě, ten prezident má sloužit lidu a ne zájmové skupině EU elity.

21 1
možnosti
RH

Co popisujete je problém francouzského právního řádu, není důvod, aby to bylo řešeno prostřednictvím europoslanecké imunity. EU by neměla zasahovat tam, kde si vystačí národní státy. :-)

10 2
možnosti
PV

P17a49v38e93l 54V25é92b72r

7. 3. 2017 14:51

Inu: Koho chleba jíš, toho píseň zpívej.

5 0
možnosti
JH

J25a89n 58H12r86u14z17a

7. 3. 2017 14:31

Hm. Jako tisková mluvčí politika KDÚ se ozvěte po našich volbách. Kolik politických odpůrců bude kriminalizováno u nás si můžeme zde sdělit. Já bych vždy začal s úklidem u vlastního prahu. Chápu, že Váš úkol je zdůvodnit hlasování svého masochlebodárce.

8 2
možnosti
Foto

To jsou nesmysly. Evropský parlament nerozhoduje o vinně nebo nevinně. Imunita europoslanců je velmi omezená. Takže vydání bylo předvídatelné. A je naprosto jedno, kdo by to udělal.

4 1
možnosti
MS

Volby jako v každé zemi jsou plné špíny a kompromitace.Není důvod dělat aféru,z jednoho hlasování o vydání.Vlastně kritici dali jasně najevo,že francouzský soud je automaticky předpojatý a předem oznámili výsledek procesu,který sice ještě neproběhl,ale měl by Le Penovou ihned zavřít a zahodit klíč.

2 1
možnosti
Foto

A jak všichni ví, že to půjde k soudu? Je to ve fázi vyšetřování 8-o

2 1
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3038x
Holka ze vsi.