Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

P46e98t65r 13T34r60y57n52e55r

19. 4. 2022 10:47

Tak jsem si pustil nějaká dostupná videa k tématu a největší dojem na mě udělal tatínek toho milého chlapce co vše natáčel, aby to mohl udat.

Angažovanost toho pána byla opravdu komická. Taková zapálenost ta je dnes vítána, ostatně asi jako vždy :-)

6 17
možnosti
PJ

V tomhle případě je mi úplně jedno, jak angažovaný je rodič nějakého dítěte. Paní učitelka zneužila své povolání pro šíření svých, dle mého pomatených, myšlenek. Dalo by se akceptovat, kdyby v rámci diskuse pouze prezentovala svůj názor.

14 0
možnosti
MK

Nám taky na základce a na gymplu někteří učitelé tlačili své politické názory (a mnohdy i nesmysly). Nebylo mi to moc příjemné.

Musím ale říct, že jsem za to ty učitele nikde nikdy neudali.

5 2
možnosti
PT

P29e81t68r 74T37r58y36n92e26r

19. 4. 2022 10:52

Martine, mám obavu, že doba "Jasanků" přichází v plné síle. Doba kdy je zase možné udělat si kariéru na udávání a bonzovaní.

Smutný pohled :-(

4 9
možnosti
Foto

R^ Svěží článek:-)Jen bych si zde dovolil trochu se zasnít:

Vím, že nebylo to možné. Dát paní učitelce ještě šanci, dva až tři týdny prázdniny, potřebné studijní volno. A zřejmě by to schválit muselo i ZAMINI. Mám na mysli pouť k probuzení. Podívat se zblízka, jak zpívala Zuzana Michnová . Podívat se jak a čím se tam na nebi blýská. Podívat se na děti, jež šláply na miny . Na znásilněné ženy, ruiny jejich domů a nasát pach těl v rozkladu. Dojít třeba až k Chersonu a dál s nápisem na vestě - tovaryšč učitělnica - pro svoji ochranu. A cestou přijít na to, proč křivohubě zněla dětem hrubě.

24 2
možnosti
PT

A přitom stačilo napsat, jsem proti svobodě slova, když se mi nehodí do krámu :-)

7 28
možnosti

Zajimave, ze nejvetsi podporovatele "svobody slova" jsou fanousci rezimu, kde za nazvani valky valkou muzete dostat 15 let.

23 0
možnosti
BG

Jakkoliv s článkem a některými diskutéry souhlasím, proč zde někteří neburcují "za názor se zase vyhazuje"?

2 0
možnosti

Protoze nejde o vyhozeni za nazor. Pokud by pani ucitelka prezentovala svoje nazory kamaradkam v kavarne, kadernici, ci chlapum v hospode, tak je to ciste jeji vec a nikdo by ji za to nevyhazoval. Jenze pokud to udela v ramci vyuky, tak uz to problem je. Stejne jako by mel problem kantor, co bude tvrdit, ze Hitler byl vlastne dobry. Jeden z ucitelu na stredni skole byl kovany komunista, presto dokazal rozlisit vyuku od sveho svetonazoru.

24 0
možnosti
MS

Je vůbec zajímavý paradox ohledně vyhození jedné učitelky, u které byste určitě našla konkrétní porušené paragrafy školského zákona a zákona o státních zaměstnancích. Proč tolik irituje reakce ředitelky? Když bude učitelka opilá na pracovišti, tak porušení zákona to bude také a reakce ředitelky za porušení zákona bude stejná.

7 0
možnosti
EH

Politická propaganda do třídy nepatří, ale učitel se často neudrží. Jenže výpověď?

Nedáváme žákům do rukou moc zbavit se neoblíbeného učitele? Stačí vhodně vytrhnout video z kontextu a máme učitele pedofila nebo pravicového extrémistu.

8 23
možnosti
TL

Osmnáctiminutová nahrávka plná propagandy není asi úplně vytržena z kontextu.

21 0
možnosti
MP

"sick" znamená anglicky "nemocný". Doslovná citace se, myslím, uvádí jako "sic!" :-)

3 0
možnosti
Foto

jj, už to tam vidím, díky!

0 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3038x
Holka ze vsi.